Loading...

Creatieve Workshops

Art Journaling, Abstract Schilderen en Zielskaarten
schilderlessen

Speel je vrij

Diepgang ontdekken door spelen.

Wij zijn natuur. Aarde Water Vuur Lucht en Ether.

Als je in staat bent het ritme van jouw leven af te stemmen op het ritme van de natuur ben je in staat om meer mee te stromen met wat zich voordoet in je leven.

Rond de seizoenen en de elementen heb ik een bewustzijnstraject ontwikkeld met de titel ‘Speel je vrij’!

‘Welk verlangen leeft er in mij? Wie ben ik. Wat wil ik? Wat heb ik daarvoor nodig?’ Deze levensvragen gaan we op op speelse en luchtige wijze onderzoeken. Wat leeft er van binnen en hoe stuur ik mezelf aan? Wat heb je nodig om de stuurvrouw of stuurman van jouw leven zijn?

In de veilige ruimte die wij met elkaar scheppen is plaats voor verstillen, verlangen, verwoorden, verbinden, verwezenlijken, verwonderen en vertrouwen.

Aan het eind van de dag ga je positief gestemd en gevuld met nieuwe inspiratie weer huiswaarts.

De dag is inclusief een eenvoudige lunch.

Wil je ook de beweging maken naar vreugde, openheid en lichtheid?

schilderlessen mixed media

Schilder je vrij

Van september tot juni geef ik elke week schilderlessen in diverse technieken / mixed media.

Mijn lessen gaan met name om een speelse mix van kunst, creativiteit en bewustzijn.

Ik nodig je uit tot spelen en onderzoeken en vooral loslaten van je oordeel over je werk. Voorop staat genieten van het creatieve proces en plezier hebben.

In deze 32 lessen geef ik je elke week een inspiratie mee. Jij bepaalt zelf hoe je daar invulling aan geeft. Je heb de ruimte om je eigen schilderstijl en beeldtaal te ontwikkelen.

Mijn lessen zijn opgebouwd volgens een jaartraject rond allerlei beeldelementen, waarbij ik je steeds andere technieken aanbied, zoals collages maken, stempels en sjablonen maken, papierverven en nog veel meer. Aan het eind van het jaar heb je een schat aan technieken aangeboden gekregen en kun je je vrij en expressief uitdrukken op het doek.

Een expositie rondom de gemaakte werken hoort bij het cursusjaar.

Geef je op voor proefles:

art journal maken

Art Journaling

Wie wil er nou niet spelen?

Met art journalen onderzoek je spelenderwijs alles wat er in jou leeft. Al spelende kun je ontdekkingen over jezelf doen. Ik inspireer je niet alleen met de technieken maar ook met de inhoud. Wat in mij vraagt om aandacht? Wat wil ik eigenlijk echt? Hoe zit dat met die kritische stem in mezelf? Die stem die mij vrije expressie soms erg in de weg kan staan. Wat vertelt deze stem mij en is dat waar?

De lessen zijn inclusief materiaal.

Een happy place waar we plakken, knippen, onze eigen journals naaien, stempelen, sjabloneren enzovoort.

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met deze laagdrempelige manier van creatieve expressie.

De eerste keer is gratis!

soul collage maken

Zielskaarten

Ik (k)en mijn ikken. Wie ben ik?

Dat is een vraag die niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Ben ik leraar, bakker, huisvrouw? Ben ik moeder, vriendin, partner, werkgever? Ben ik mijn gedachten of ben ik mijn gevoel? De wereld van de archetypen en de sub-persoonlijkheden. Energiestromen die in jou aanwezig zijn en jouw leven kleuren. Sommige zijn erg handig in het dagelijks leven, sommige willen we soms liever kwijt dan rijk zijn.

Met het maken van zielskaarten krijg je inzicht in aspecten en eigenschappen die in jou leven. Je leert de delen van jezelf kennen en als je ze kent, kun je er bewuster mee omgaan. Er gebruik van maken of ze juist wat op de achtergrond plaatsen.

Het is een methode om de diversiteit van al jouw eigenschappen te leren kennen. Laat je verrassen door het diepgaande effect van het maken van Zielskaarten.

Je hoeft geen enkele ervaring te hebben op creatief gebied

contact