Loading...

Over Hand in Hand Coaching

kunstzinnig dynamische coaching
hand in hand coaching mieke van der kraan

Hand in Hand Creatieve Coaching

Wat heb je nodig om je leven te leven zoals jij het eigenlijk wilt leven? Wat zit er in de weg? Hoe kun je je leven transformeren naar een heerlijke plek om te verblijven?

Middels creatieve oefeningen en lessen ondersteunt Hand in Hand jou in je zoektocht.

Door een verbeelding van de blokkade of overtuiging te maken kan deze worden onderzocht en getransformeerd. Waardoor je vanuit bewuste keuzes je leven kunt vormgeven.

coaching mieke van der kraan
Mieke

Als coach neem ik je bij de hand en samen gaan we op onderzoek wat het is dat jou tegenhoudt om vrij, voluit en authentiek te leven.

Mijn missie is om anderen te leren op speelse wijze de kracht in zichzelf te ontdekken en de beweging te maken van denken naar creëren.

Aan de hand van verschillende elementen uit mijn opleidingen en trainingen heb ik mijn groepsactiviteiten opgebouwd.

De afgelopen 2 jaar heb ik een aantal opleidingen afgerond. Basiscursus Sjamanisme- Roel Crabbé, Soul Destiny training- Roel Crabbé en Spirit Woman – Griet Heylen bij Anam Cara. De 13 Oorspronkelijke Clanmoeders - jaartraject voor vrouwen bij Thuis in Jezelf. Priesteres bij ‘In de Tempel’. En tot slot Hoedstertraining bij Moonsisters en aangesloten bij deze community.

Ik ben opgeleid tot kunstzinnig, dynamisch coach bij De Kleine Tiki in Breda. Hier heb ik geleerd te werken met vorm, beweging, klank en kleur zonder dat het ‘goed of perfect’ moet zijn. Dit resulteert in een krachtig bewustzijn.

Bij Frank Bruining heb ik de opleiding Modern Sjamanistisch Coach gevolgd. Ik heb me hier verdiept in sjamanistische kennis. Bij hem heb ik geleerd dat je alles in je hebt om je leven te leven zoals je het wilt leven en dat je in staat bent je leven te transformeren naar een heerlijke plek om te verblijven. Daar moet je wel wat voor doen. Het vraagt om moed en doorzettingsvermogen. Om uit je comfortzone te komen en actief aan de slag te gaan. Ik heb de tools in handen gekregen om anderen daarbij te ondersteunen.Mijn uitgangspunt is dat alle antwoorden over jou in jezelf zitten

Door gebruik te maken van de taal van het onbewuste, zullen er verrassende inzichten naar boven komen

We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. ~ George Bernard Shaw

Wat anderen zeggen

“De schilderlessen op zaterdag zijn heel inspirerend. Mieke legt een techniek uit, daar ga je mee experimenteren en er ontstaat iets. Haar motto is: vooral genieten van wat je doet! Heel leuk en leerzaam. Ze leert je dat alles kan en mag en niets moet. De sfeer is bijzonder, warm en uitnodigend. Je mag er vooral jezelf zijn. Een aanrader!”

Tineke de Groot

Wat anderen zeggen

Het is elke week weer heerlijk om naar de schilderlessen van Mieke te gaan en dat nog wel op zaterdagmorgen, mijn uitslaapochtend. De sfeer is gezellig, gemoedelijk en inspirerend. Ik kan op mijn eigen niveau aan de slag, ik word uitgedaagd, maar op zo’n manier dat ik na afloop heel tevreden kan zijn over het proces dat ik in zo’n ochtend heb doorlopen. Mieke draagt veel nieuwe technieken aan en zorgt voor een grote verscheidenheid aan materialen, daarnaast staan de koffie en thee altijd klaar met een lekker hapje erbij. Ik vind het oprecht jammer als er op zaterdag een keer geen les is, of als ikzelf genoodzaakt ben een keer te missen. Geen beter begin van het weekend, dan deze ontspannende schilderlessen.

Louise Melchers

Wat anderen zeggen

Elke zaterdag schilder ik bij Mieke op het atelier. Mieke is een veelzijdige, creatieve vrouw. Zij is altijd zeer enthousiast en bereidt haar werk goed voor (we werken met verschillende thema’s en technieken). Mieke heeft veel kennis van de (verf)technieken, materialen en kennis van verschillende kunstenaars. Zij vertelt over de kunstenaars en ondersteunt dit door voorbeelden uit boeken/internet te tonen, die heel mooi bij het thema passen. Op integere wijze geeft zij les en aanwijzingen. Wat ik vooral bij Mieke leer; is het loslaten van het bedenken dat mijn werk mooi moet zijn. Mieke leert mij ook de verschillende technieken te gebruiken en in te zetten en hiermee te spelen. De sfeer is ontspannen en ongedwongen. De medecursisten zijn vooral bezig met hun eigen werk en tijdens het koffiedrinken ontstaat er een leuke uitwisseling binnen de groep. Door te werken met verschillende thema’s en materiaalgebruik, ervaar ik de les als leerzaam, afwisselend, inspirerend en heel ontspannen. Schilderen bij Mieke is een aanrader voor iedereen vanwege de diversiteit en het is heel laagdrempelig.

Ananda Jans
contact