Loading...

Creatieve Blog

Creativiteit en bewustzijn

Diepgang en Spelen

Spelend genieten

  • diepgang spelen coaching

Kind
In mij
Ik ben blij
Vandaag schijnt de zon
Overvloedig

Speel je Vrij | Diepgang ontdekken door spelen

De allereerste training in dit traject hebben we achter de rug. Met een groep mooie mensen hebben wij genoten van de themadag ‘ Spelend Genieten’. Deze dag werd begeleid door mijzelf en mijn collega coach Ananda Jans. We hebben onze vaardigheden gebundeld en een speelse training aangeboden.

We hebben aan de hand van werkvormen onderzocht hoe het nou eigenlijk zit met dat blije genietende spelende kind in ons. Komt deze eigenlijk wel genoeg aan bod in het dagelijks leven? Of zit er een stem in de weg die ons afhoudt van werkelijk genieten?

We hebben gedeeld, geschilderd en nog veel meer. Wij voelen ons dankbaar dat wat wij wilden neerzetten ook zo ontvangen is.

Een greep uit de reacties van de 15 deelnemers

Ik vond het spannend omdat ik geen idee had wat ik me bij deze dag moest voorstellen. de sfeer was van begin tot eind veilig en uitnodigend. Heel fijn om mee te hebben gemaakt. De opbouw is goed verzorgd en jullie zijn een geweldig koppel!

Bij binnenkomst krijg je meteen een thuisgevoel. De sfeer in het lokaal is ontzettend fijn. Zowel Mieke als Ananda geven je een welkom gevoel. Geen moment ongemakkelijk geweest, terwijl ik eigenlijk niemand kende. Niks moet alles mag. Ik ga naar huis met een super blij gevoel. Dank dat jullie dit doen Zo maak je de wereld weer een stukje mooier!

Heerlijke dag gehad!Boeiend van begin tot eind. Gezellige ongedwongen sfeer. Leuke mensen ontmoet. Tot nieuwe inzichten gekomen.

Bijzonder om te ervaren hoe je naar een ander kan kijken en ervaren hoe een ander naar jou kijkt en naar je luistert.

Mooie gesprekken met mensen die open en eerlijk waren en elkaar in hun waarde lieten.

Een heel afwisselend programma, soepel en ontspannen geleid door Mieke en Ananda. Met een tevreden gevoel naar huis.

Erg leuk om op deze manier naar mezelf te kijken. Ik voelde mij erg vrij en kon mezelf zijn bij jullie.

We hebben in dit bewustzijnstraject de volgende vier krachtige trainingen op stapel staan en de volgende data vastgezet. De kosten voor deze training bedraagt € 35,00 per dag p.p.

Spreekt het je aan en wil je graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar miekmams@gmail.com. Voor meer informatie kun je altijd bellen met Mieke 06-1053 9932 of Ananda 06-4866 2406

Vervolgtrainingen

10 maart 2019 Aarden
‘ De kracht van de boom wordt bepaald door zijn wortels’ Patrick Mundus

Vind je het moeilijk om echt je plek in te nemen? Om daadkrachtig een beslissing te nemen? Voor jezelf opkomen, lukt je dat goed? In deze training gaan we onderzoeken wat het voor jou betekent om ‘ stevig in je schoenen te staan’ en ‘ met beide benen op de grond staan’ .

14 april 2019 Innerlijke criticus
Als een stem binnen in jou zegt ‘ je kunt niet schilderen’ VERF! En deze stem zal tot zwijgen worden gebracht. Van Gogh

Heb je last van dat gebabbel soms in je hoofd? Zitten negatieve gedachten je in de weg? In deze training gaan we in dialoog met deze innerlijke stem die jou bekritiseert en je er soms van weerhoudt dingen te doen of te ondernemen

26 mei 2019 De stuurvrouw/stuurman
De regie over je eigen leven nemen. Als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht.

Voel je je soms wat onzeker? Wil je achter jezelf staan en krachtige keuzes maken? In deze training gaan we ontdekken hoe de krachten in jezelf werken. Waar zit de kracht in jezelf precies en hoe kun je deze inzetten?

23 juni 2019 Patronen en overtuigingen
Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden. Eckhart Tolle

Voel je wel eens frustratie, ergernis en onmacht. Welke oude patronen ervaar je als beperkend en zou je willen veranderen? Het begint bij bewustwording van je denkpatronen. Hoe doe je dat? In deze training gaan we op zoek naar overtuigingen en patronen die je niet meer dienen en die je los wilt laten.