Loading...

Creatieve Blog

Creativiteit en bewustzijn

Zaden Sjabloneren

Wat je aandacht geeft, groeit!

  • kunstzinnige coaching

Een jaar heeft seizoenen, een leven heeft seizoenen en zelfs een dag heeft bepaalde goede momenten om bepaalde dingen te doen. Waar ben jij nu mee bezig? Traditioneel is de herfst ook de tijd van oogsten. Binnenhalen van wat je eerder hebt gecreëerd en balans opmaken van wat aandacht te geven.

Welk zaad dat in jou besloten ligt wil je de komende tijd aandacht geven om te laten groeien? In het zaad van de eik is al het potentieel aanwezig om een grote machtige eik te worden. Ook wij dragen het zaad in ons van wie wij zijn en kunnen uitgroeien tot ons volledig potentieel.

Met het kleurenwiel bij de hand, mengen we van complementaire kleuren acrylverf, een serie bruinen. Op deze voedingsbodem sjabloneren we zaden in uiteenlopende vormen. Ieder op zijn eigen unieke manier. Terwijl we lekker bezig zijn met een voedingsbodem te creëren van aardetinten mijmeren we wat over dit onderwerp.

Aan het eind van de les bespreken we of er en persoonlijk inzicht is ontstaan bij de deelnemers. De één wil aandacht voor meer stiltemomenten. De ander aandacht voor een nieuwe opleiding of een nieuw cursusjaar. Het is aangenaam om er even bij stil te staan. In het kijken naar elkaars werk ontstaat er een moment van contemplatie.

Hand in Hand Coaching verzorgt Kunstzinnige Bewustzijnslessen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!